-44%

New looxs Tosca single 356

De schoudertas Tosca die geschikt is voor woon-werkverkeer. Dit type tas biedt vaak een combinatie van functionaliteit en stijl, aangezien het eenvoudig op de fiets te monteren is en ook als schoudertas gedragen kan worden wanneer je van de fiets afstapt.

Oorspronkelijke prijs was: € 44,50.Huidige prijs is: € 25,00.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

De New Looxs Tosca is duidelijk een stijlvolle en praktische keuze voor dagelijks woon-werkverkeer. Hier zijn de belangrijkste voordelen en eigenschappen samengevat:

  • Design en functionaliteit: De Tosca heeft een trendy uitstraling met meerdere handige vakken, zoals een hoofdvak met een rits en een klep met klittenband voor extra veiligheid. Daarnaast heeft de tas aan de voorkant een extra ritsvakje, wat het handig maakt om kleine spullen snel op te bergen.
  • Bevestiging: Dankzij de kunststof haken van New Looxs bevestig je de tas eenvoudig aan de bagagedrager, en met het klittenband tussen de haken zet je de tas nog steviger vast. De haken kunnen netjes worden afgedekt wanneer de tas niet aan de fiets zit, waardoor de tas er als een gewone schoudertas uitziet.
  • Stevigheid: De kunststof platen en foamversteviging zorgen ervoor dat de tas zijn vorm behoudt, wat het inpakken gemakkelijker maakt.
  • Waterbestendigheid: Hoewel de tas gemaakt is van waterdicht polyester en de rits afgedekt is, wordt aangeraden een regenhoes te gebruiken voor volledige waterdichtheid bij hevige regen.
  • Veiligheid: Reflecterende details maken de tas veiliger voor gebruik in het donker, wat essentieel is voor fietsers in druk verkeer.
Kleur

,