Nieuw

Creo 2 Comp Carbon (2025)

Weg of gravel? 8 kilometer of 5 uur? Klimmen of dalen? Afzien of lachen? Meer kracht of minder gewicht? De Creo 2 draait niet om kiezen, maar om alles hebben. Met meer kracht, groot bereik, lichtgewicht, enorme bandenspeling en Future Shock 3.0 is het grensverleggend, en maakt het ritten mogelijk die voorheen onmogelijk waren.

 6.000,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

SUPERNATUURLIJKE VERSTERKING: Het gloednieuwe TURBO SL 1.2-systeem levert toonaangevende efficiëntie voor een bereik tot 5 uur. Het genereert 33% meer vermogen (320 Watt) dan zijn voorganger en levert dit vermogen bij een ideale trapfrequentie voor een bovennatuurlijk gevoel. Met 43% meer koppel (50Nm) wordt de kracht direct geleverd—waardoor de steilste heuvels moeiteloos beklommen worden. Minder is meer als het gaat om geluid, dus we hebben het aantal dB’s met 40% verminderd. Het is letterlijk fluisterstil.

NIEUWE BANDEN VOOR ZELFVERTROUWEN: 700 x 47c banden standaard, maar met ruimte voor banden tot 29” x 2.2. Het grote bandvolume zorgt voor een soepele en stabiele rit op het ruwste terrein. En met de kracht van de Creo 2 kun je al dat bandvolume op de weg gebruiken zonder nadelen, voor een zijdezachte rit op een hoger niveau.

FUTURE SHOCK 3.0: De Creo 2 is uitgerust met Future Shock 3.0 met 20 mm soepele veerweg aan het stuur, wat schokken met 53% vermindert. Future Shock zorgt ervoor dat je handen en stuur stabiel blijven voor een soepelere rit met meer controle, zodat je sneller, veiliger en zelfverzekerder blijft rijden—en helpt vermoeidheid te verminderen tijdens lange dagen in het zadel.

DE GEOMETRIE VAN CAPACITEIT: De Creo 2 heeft onze meest progressieve geometrie tot nu toe, waarmee je met ultiem vertrouwen alles kunt aanpakken, van uitgestrekte wegen tot uitdagende gravelpaden. Een meer ergonomische endurance-positie voelt geweldig aan en geeft je de kracht om de hele dag te rijden.

STEM AF, SCHAKEL AAN, ZET ’M OMLAAG: Verlaag je zwaartepunt met de dropper-zadelpen voor betere bochtenwerk en controle op elk terrein.

LADEN EN GAAN: Neem een beetje of veel mee op elke rit. De Creo 2 is compatibel met een verscheidenheid aan voor-, achter- en low-rider bagagedragers. Wie zegt dat je niet alles kunt meenemen?

JIJ BENT DE BAAS: Ons meest geavanceerde en intuïtieve e-bike bedieningssysteem. Het verbindt de fiets, het Turbo OS, de Specialized App en de rijder, allemaal in een beschermd en goed zichtbaar display. Met MicroTune kun je in real-time de vermogensoutput nauwkeurig afstellen, zodat je je bereik en prestaties optimaal beheert.

MASTERMIND TCU: De MasterMind TCU is het brein van de fiets. Het toont alle relevante informatie over je rit, maakt real-time afstemming van ondersteuningsniveaus mogelijk, biedt draadloze updates zodat je fiets steeds beter wordt, en integreert naadloos met de Specialized app voor geavanceerde afstellingen, diagnoses tijdens de rit, aanpasbare weergaves en meer.

GEHEEL NIEUWE SPECIALIZED APP: De Creo 2 integreert volledig met onze Specialized App en laat je de motorinstellingen personaliseren. Je kunt je ritten registreren, je schermen aanpassen, je gegevens bijhouden, synchroniseren met andere apps en zelfs dieven afschrikken met Turbo System Auto-Lock.