-26% Nieuw

Wilier Jena gravel GRX600

De Wilier Jena is een carbon gravel fiets, ontworpen om u meer keuzevrijheid te geven.  Deze Jena is er voor u, of het nu gaat om de prestaties op onverharde wegen en single tracks, of een bike packing avontuur. Het is een lichte en makkelijk te hanteren fiets met race-comfort geometrie.

Oorspronkelijke prijs was: € 3.700,00.Huidige prijs is: € 2.749,00.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

De Wilier Triestina Jena is een veelzijdige carbon gravelbike, ontworpen voor rijders die afwisseling zoeken in hun fietsroutes, van onverharde wegen en singletracks tot langere avontuurlijke bikepackingtrips. Dankzij het 60TON monocoque carbon frame, dat licht, responsief en comfortabel is, biedt de Jena uitstekende prestaties zonder in te leveren op het rijgemak. De geometrieën van het frame zijn ontworpen voor racecomfort, maar de fiets behoudt stabiliteit, zelfs op ruige terreinen dankzij een iets meer open hoek van de balhoofdbuis. Dit zorgt voor een goed evenwicht tussen comfort en reactievermogen.

De achterdriehoek van de fiets is speciaal ontwikkeld om trillingen van oneffen ondergronden te absorberen, wat de Jena geschikt maakt voor lange ritten over hobbelige gravelpaden. Daarnaast zijn er geen beperkingen aan de configuraties: je kunt kiezen tussen 700 mm (28″) wielen met banden tot 44 mm breed of 650B MTB-wielen met bredere banden tot 48 mm (1,95″). Dit maakt de Jena geschikt voor verschillende terreinen en omstandigheden.

Verder biedt de Jena volop opties voor accessoires, zoals flessenhouders, bagagedragers en spatborden. Op de voorvork is er zelfs ruimte voor twee flessenhouders of een lowrider bagagedrager, waardoor het een ideale fiets is voor rijders die graag langere tochten of bikepackingavonturen ondernemen. Kortom, de Jena combineert de prestaties van een racefiets met de veelzijdigheid en duurzaamheid die een gravelbike vereist.

Groepset

Shimano grx 600

Maat

, ,

Kleur