Nieuw

NYTRO E7 GRAVEL – SRAM RIVAL AXS (2025)

De Pinarello Nytro E7 Gravel is een high-performance elektrische gravelbike, ontworpen voor zowel uitdagende off-road avonturen als snelheidsritten op verharde wegen.

 8.890,00

Merk: Pinarello
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Deze fiets is voorzien van een krachtige Mahle X20 motor, een van de lichtste en meest geavanceerde motoren in de e-bike markt, met een maximaal koppel van 60 Nm. De motor is geïntegreerd in de naaf van het achterwiel, wat zorgt voor een natuurlijke fietservaring. Het carbon T700 frame, dat tevens aerodynamisch is ontworpen, draagt bij aan de stijfheid en lichtgewicht constructie van de fiets, ideaal voor zowel technische beklimmingen als snelle afdalingen.

De fiets wordt aangedreven door een SRAM Force AXS-groepset, wat betekent dat hij beschikt over draadloos schakelen voor een precieze en betrouwbare prestatie. Dit model is verder uitgerust met schijfremmen, die krachtig en betrouwbaar remmen onder alle omstandigheden garanderen, zowel op modderige paden als op gravelwegen. Voor extra comfort en controle biedt de fiets bredere banden, met genoeg ruimte voor modder en ruwe terreinen.

Wat betreft rijcomfort zorgt het innovatieve geometrische ontwerp van het frame ervoor dat de fiets wendbaar en stabiel is, ongeacht het terrein. De geïntegreerde kabels en interne batterij dragen niet alleen bij aan een strak uiterlijk, maar verhogen ook de aerodynamische efficiëntie.

De Nytro E7 Gravel is dus een uitstekende keuze voor gravelrijders die op zoek zijn naar een elektrische ondersteuning zonder in te leveren op rijprestaties of controle.

Kleur

Maat

, , , ,

Merk